Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výcvik

Auta se parkují na parkovišti u Penny Marketu a ke cvičišti se přichází kolem levé strany autobazaru (okolo plechového, hnědého plotu), na konci plotu zahnout doprava a následně pokračovat po poli ke cvičišti. 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

P   O   S   L   U   Š   N   O   S   T

 

obedi_0311--3-.jpg

                                                                AKTUÁLNÍ INFO NA HLAVNÍ STRÁNCE.

     Výcvik poslušnosti  je v sezoně veden buď v sobotu, nebo neděli, v letních měsících v úterý vpodvečer, časy a dny jsou upřesněny v rubrice Výcvikové hodiny.  Každá změna je uvedena na tabuli v areálu cvičiště a také v této rubrice. 

     Výcviku poslušnosti se mohou zúčastnit taktéž členové okolních i jiných spolků (např. mysliveckých ) využívající ke své aktivitě psy různorodých plemen.   Taktéž u nás uvítáme mládež (do 15 let s doprovodem zákonných zástupců), která by měla zájem věnovat se tomuto koníčku. S výběrem plemene a jinými otázkami poradí naši zkušení výcvikáři. 

               Všechny případné zájemce o výcvik a nové členy rádi uvítáme.

 

 

 

 

PRAVIDLA

PRO PŘIJÍMÁNÍ NOVÝCH ČLENŮ

DO KYNOLOGICKÉHO SPOLKU  VELKÉ ALBRECHTICE

odsouhlasená na výroční členské schůzi dne 18. 1. 2015, změna výše poplatku odsouhlasena VČS dne 20. 1. 2019

 

     Nově příchozí zájemci o členství uhradí příspěvek spolku ve výši 600.- Kč na 6 měsíců. Během této doby mají možnost prokázat svůj aktivní zájem o výcvik svého psa.

     O členství v klubu pak mohou požádat v závislosti na měsíci ukončení zkušební doby a to buď k 1. lednu nebo 1. červenci následujícího kalendářního roku. Kalendářní měsíce po uplynutí zkušební doby do přijetí za člena  se již neplatí. 

      Člen ve zkušební době je povinen zúčastnit se brigádnických hodin.