Jdi na obsah Jdi na menu
 


Májové tlapky 8.5.2021

12. 5. 2021

Tato akce nebyla nijak dopředu plánovaná…co taky v této covidové době příkazů, zákazů a omezení lze plánovat, že? Ještě jsme zjišťovali, jestli se budou konat tradiční Staroveské šlápoty, podpořili bychom tuto akci jako už několikrát. Tato byla ale zrušena, tak jsme oprášili mapku, kterou jsme měli nachystanou na Tlapky předsilvestrovské, které se, jak jinak, také nemohly kvůli přísnému lockdownu konat a na 8.5.2021 jsme tedy tuto společnou procházku s rozestupy a rouškami vyhlásili.

Plánovaná procházka byla asi 8 km dlouhá, z Bílovce směrem k Tísku a poté Údolím mladých zpět na parkoviště u nemocnice. Cesta vedla mezi poli, lesíky a lukami, podél potoka, takže psi, pro které nařízení rozestupů neplatilo vesele dohromady skotačili, koupali se a těšili se z vzájemného setkání po několika dlouhých měsících, kdy se výcvik nemohl konat. Počasí bylo tak akorát, ani zima, ani horko, lépe se to nemohlo vyvést.

Akce se zúčastnilo celkem 22 lidí, členů, členů rodiny či přátel členů a krásný počet 17 psů a byla opravdu velkým přínosem pro socializační výchovu.